UA-112991086-1

תכנון של אירועים גדולים, מקנה בנו שורה שלמה של התלבטויות, אם נערוך את האירוע באולם? בבית? בגן אירועים? בטבע?איזו מוזיקה תהיה , האם כדאי להיעזר בחברת הפקה חיצונית? וכן שאלת השאלות- איזה סוג אוכל יוגש באירוע. כל השאלות הללו חייבות סדר וארגון כגון: באיזו שעה ביום נערוך את האירוע שכן, אם מדובר על אירוע צהריים מוקדם או בוקר, ההמלצה היא על אוכל קליל יותר, כזה שיתאים גם למי שאינו אוכל בשר ותפריט שיהיה עשיר במיוחד והכוונה היא אל קייטרינג חלבי.

אחד מהמאכלים העשירים שרבים אוהבים הם מאכלים חלביים שהם עשירים בחלבונים ובריאים למי שמעוניין במיוחד לשמור על בריאותו. גם מבחינת היצירתיות,  שפים רבים, מכינים מאכלים חלביים מגוונים, צבעוניים הכוללים: מאפים, גבינות, סלטים, פשטידות ועוד.

 

חוויה גסטרונומית עם קייטרינג חלבי

כאשר ישנם אירועים כגון בריתה או ברית או אפילו חתונה מיוחדת בבוקר או בצהרי יום שישי, אין כמו קייטרינג חלבי, אשר יהיה קליל ועשיר, כך שהמוזמנים לאירוע שלכם, יאהבו במיוחד את המאכלים העשירים הללו שיתאימו לכולם, גם לצמחונים ולטבעונים. ישנן חברות קייטרינג, אשר שומרות על כשרות, כך שתוכלו למצוא חברה ששומרת על כשרות ויש לה תעודת כשרות , במידה והאורחים שלכם הם מסורתיים או כאלה שמקפידים אל אוכל כשר.

כאשר עורכים אירועים עסקיים או כנסים, בעלי החברות, נוהגות להזמין קייטרינג חלבי, כאשר האירועים הללו נערכים בשעות הבוקר או הצהריים המוקדמות. יש למצוא חברת קייטרינג אשר נמצאת קרוב לאזורכם ולברר עליה פרטים כגון וותק, מוניטין או המלצות מה שיהיה הכי נכון לעשות, בכדי למצוא חברה מקצועית כך שהאירוע שלכם יצליח במיוחד.

 

גם הקינוחים טעימים יותר בקייטרינג חלבי

אחד היתרונות  הבולטים בקייטרינג חלבי הינו הקינוחים, כאשר ניתן להכין קינוחים עשירים משמנת מתוקה וחלב, כך שהקינוחים לא יהיו פרווה וחסרי טעם, מה שהמוזמנים שלכם יאהבו לאחר ארוחה חלבית עשירה ודשנה. בחירת חברת הקייטרינג היא אינה עניין של מה בכך, היות וקיימות המון חברות קייטרינג בישראל. יש לבחור חברה על פי הוותק והמוניטין שלה. כזאת היא חברת קייטרינג קרוזו, הקיימת משנת 1997 של המאה הקודמת ומכינה את כל סוגי הקייטרינג, אם חלבי או אם בשרי, תוספות עשירות והתמחויות שונות.

חברת הקייטרינג קרוזו, מציעה שירותים שונים כגון הפקת אירוע מתחילתו ועד סופו, השכרת ציוד , הכנה והגשה ע"י הצוות המקצועי של השף וולפגנג קרוזו שהוא אף חבר באיגוד השפים בישראל ומשרת לקוחות קבועים ומוכרים בארץ מזה שנים.