UA-112991086-1

קייטרינג לאירועי חברה

מנהלים שמעוניינים לערוך אירועי חברה, כדאי כי יתכננו לפרטים את האירוע וישיגו קייטרינג לאירועי חברה שכבר מתמחה שנים בתחום זה. חברות אלה, מציעות מאכלי גורמה אניני טעם וכן, מתאימים על פי אופי האירוע והשעה, אם מדובר באירוע שיתקיים בשעות הבוקר המאוחרות או הערב, את התפריט שיתאים, הכולל משקאות וקינוחים. חברות הקייטרינג, חייבות לעמוד בציפיות החברות השונות, כך שהאירוע יהיה מוצלח ומרשים. יש לציין, כי אירועי חברה, מתחילים עם 15 מוזמנים עד לאירוע גדול ורב משתתפים.

יש לציין, כי קיימים כל מיני אירועי חברה, אם כנסים, הרצאות ועד לימי כיף וגיבוש. לכל אירוע כזה, קיים קונספט שונה. יש לבחור חברת קייטרינג, אשר תייצג את אופיו של האירוע ויתאים את המזון, הבר וההגשה לכל מי שישתתף בו.

לבחור מנות שקל להחזיק ולאכול אותן תוך שיחה

גם על הפרט החשוב הזה יש לחשוב ולתכנן נכון, היות ובעלי עסקים, עובדים או מנהלים מחברות שונות, נוהגים לשוחח ביניהם תוך כדי האירוע, במיוחד כשהם מגיעים לבופה לטעום מהמאכלים הערבים לחיך של קייטרינג לאירועי חברה. אירועי חברה, מיועדים להיכרויות בין בעלי עסקים או בין מנהלי החברה לעובדיהם וכן, מפגשים עסקיים בין אנשים שונים. כדאי לבחור במנות קטנות ואלגנטיות מסוג גורנה, אשר נעים להחזיק ולטעום מהן מבלי שהתנועה של האנשים תופרע תוך כדי שיחה.

יש להראות יצירתיות, מחשבה ויוזמה כך שכדאי לחשוב על תפריט מיוחד שמגיע מחברת קייטרינג שתהיה איכותית ומיוחדת, כזאת שמכינה מנות מיוחדות שלא טעמתם באף מקום. חברת קייטרינג, הערוכה לאירועי חברה, תשלב במנות שהיא מגישה, מרכיבים שיהיו אלגנטיים ממש כמו במסעדות הגורמה היוקרתיות.

 

תפריט ומנות שיקנו רושם טוב לאירועי חברה- קייטרינג קרוזו

ישנה לא מעט השקעה, כשאר מדובר על קייטרינג לאירועי חברה, היות ואירוע כזה, אמור להקנות רושם טוב בקרב משקיעים ובעלי העסקים השונים שמוזמנים לאירוע זה. אחות מחברות הקייטרינג, אשר שמה דגש מיוחד על אירועים עסקיים, הינה חברת קייטרינג קרוזו, אשר מתמחה שנים באירועים אלה. החברה הוקמה בשנת 1997 והיא בעלת ניסיון של שנים באירועי החברה , כאשר היא מכינה את כל סוגי המאכלים מהמטבחים השונים בעולם. השף קרוזו, הוא חבר באיגוד השפים הישראלי ועל לקוחותיו  נמנים: בנקים גדולים בארץ, הפסטיגל, אירועים של חברות גדולות בתחום ההי טק ועוד. החברה מציעה גם צוות מקצועי ומיומן שיפקח על האירוע הכולל טבחים, סו שפים, מלצרים ייצוגיים ומנוסים ועוד.